Una aventura, Un equip...

El curs 2004/05 es va començar aquest viatge que ha estat el Taller de Teatre i Expressió extra escolar dirigit a P4, P5 d'Educació Infantil  i Primer de Primària, la tradició teatral de l'escola Betúlia va ser una de les raons d'endinsar-nos en aquesta aventura on teníem clar que havia de ser un espai de creativitat, de joc i d'imaginació. I fins el dia d'avui es pot dir que ha estat una autèntica aventura perquè han passat molts nens i nenes de l'escola, hem fet molts jocs i hem viscut històries de tots colors. Cada grup, cada any que passava era diferent i sobretot sorprenent ! És això el que té el teatre que sempre ens sorprendrà tant pels fets que hi passen com per la qualitat humana i les emocions que genera.

En aquest viatge que vam iniciar la Montserrat Riba i l'Eva Martínez hi han passat com a  educadors col.laboradors nois i noies d'ESO i Batxillerat  disposats a fer tots els papers de l'auca. Per això en aquest aniversari no podem deixar d'anomenar-los   per recordar que han format part d'aquest "equip": la Joana Giralt i la Berta Puig  ,  en Josep Palau i la Núria Campmany, la Berta Boter i la Gemma Medeiros.       

 

Anirem recordant moments!!

 

     

De decorats, escenografia, música i vestuari.....

L'ajuda ha vingut de tot arreu! De les golfes de l'escola Betúlia que és com una cova de tresors hem fet servir totes les escenografies, objectes i decorats, de les tutores i mestres de l'escola que en un moment o altre han col.laborat . Les famílies han donat disfresses i vestuari a dojo.  La Montse ens va fer un estable i un arbre de Nadal que encara perduren! l'Emma Torrents El dimoni, el foc,...i la nostra barca "Betulieta"!  I molts pares i mares s'han "barallat" amb l'equip de música; la gent de l'AMPA ens han muntat tarimes i facilitat el que necessitàvem , posant taules, vigilant portes, maquillant nens i nenes...