Hola! Em dic Montserrat Riba. Conjuntament amb l'Eva Martínez vam inciar aquesta aventura del teatre de més petits fa 10 anys. Sóc pedagoga i educadora de Tallers des de l'any 1997 en diferents escoles de Barcelona i Badalona. M'he format en cursos de Pedagogia Teatral a l'Escola Municipial d'expressió i de Psicomotricitat de l'ajuntament de Barcelona, i  darrerament a l'escola d'Arts Escèniques el Timbal de Barcelona.  També estic a la Cia  de teatre "Betúlia Teatre" de l'escola dirigida per Xavi Carreras. Actualment estic com a actriu a la Cia Nucli teatre de Badalona i Clip Teatres de St. Andreu.  Sóc ex-alumne del Betúlia part culpable aquesta afició teatral!      

Hola! Em dic Gemma Medeiros i aquest és el meu quart any com a professora del Taller.  

A primària, vaig anar durant dos anys al taller de la Lluna amb la Rosa Gámiz. Sóc alumne de l’Escola Betúlia i he participat en obres de teatre com ara "La llegenda de Sant Jordi", "Els Pastorets "i a 2n d’ESO vaig ser una de les protagonistes a l’obra de "Mamma Mia". Vaig decidir cursar el batxillerat al Badalona VII i em vaig decantar cap a l’humanístic. Ara mateix estic estudiant el meu primer any de Filologia Anglesa a la Universitat de Barcelona

Hola! Em dic Berta Puig. Des de ben petita m'ha agradat l'art de la interpretació, vaig començar a 1r de primària anant al taller de la Lluna amb la Rosa Gámiz i de 2n d'ESO fins a 1r de Batxillerat vaig fer-ne al Círcol. Sóc exalumna de l'Escola Betúlia, i com bé sabeu una escola molt teatral! vaig fer l'obra de Sant Jordi, l'Amor de les tres taronges i a 2n d'ESO Retalls de musicals. Vaig cursar estudis a l'Escola d'art i superior de disseny Pau Gargallo . Actualment estic al 2n de Disseny Industrial a l'Escola superior d'art i disseny Llotja de Barcelona.